CNC-fræsning​

Har du brug for en stabil, kompetent og fleksibel underleverandør inden for CNC-fræsning, så er BAR-Engineering din samarbejdspartner.

​På vores CAD/CAM-styrede CNC-Bearbejdningscenter kan vi fremstille lige præcis det eller de emner, du har brug for, og vi kan arbejde med størrelser op til 500mm x 800mm.

​​

CNC-fræsning af prototyper

Vi har specialiseret os inden for arbejdet med prototyper, hvor vores store fleksibilitet og fokus på det tætte samarbejde med kunden skaber grundlaget for et resultat i høj kvalitet.

​BAR-Engineering agerer gerne som sparringspartner lige fra idéudvikling over tegning til den løbende finpudsning af emnet, så vi sammen sikrer, at du får den funktionalitet og æstetik i emnet, som du ønsker. Vi har stor erfaring i valg af forskellig materiale og overfladebehandling.

​​​

Hurtig levering på opgaver inden for CNC-fræsning

Vores specialisering inden for CNC-fræsning af diverse prototyper betyder, at vi ofte arbejder med mindre produktionsserier, hvorfor vi er i stand til at tilbyde vores kunder en hurtig levering.

​Så har du brug for en unik løsning inden for CNC-fræsning, hvor din idé bliver behandlet professionelt og leveret til tiden, så er BAR-Engineering din underleverandør.

​Kontakt os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på CNC-fræsning.

​​​

Her bor vi​

BAR-Engineering

Kråsigvej 7, Aaes

DK-8700 Horsens 

Kontakt os​

tlf +45 7669 0099 

Mob +45 3070 2550

Email: bar@c.dk